Galleria Himmelblau ylpeänä esittää Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistuvien taiteilijoiden lopputyökatselmuksen

Jo perinteeksi muodostunut lopputyönäyttely esittelee Galleria Himmelblaun tiloissa 12 valmistuvan taiteilijan teoksia monipuolisessa katselmuksessa Kaleidoscopers. Alempana lisätietoja näyttelystä. Taiteilijat valmistuvat Tampereen ammattikorkeakoulun kansainväliseltä Fine Arts -linjalta. Tamkin lopputyönäyttely on järjestetty Himmelblaussa jo kolmena vuotena.
Pandemia on tihkunut läpi jokaisesta rakosesta, hivuttautunut huokosiin, kääntänyt ympäri perspektiivit. Mitä nuoret valmistuvat taiteilijat haluavat ilmaista teoksillaan maailmanlaajuisen kriisin keskellä? Yksinkertaisuudessaan vastaus on ilmiselvä: heillä on pyrkimys parantaa.
Kun ajat ovat vaikeat, asiat kirkastuvat; merkitykset muuttuvat, arvot korostuvat. Kertomamme tarinat ja taide jota teemme ovat painavampia. Kaleidoscopers-näyttelyn taiteilijat käsittelevät heitä syvästi koskettavia aiheita; nettikiusaamista, sosiaalista mediaa, kodittomuutta, urbaaneihin ympäristöihin sopeutumista, teinivuosia tunteineen, luonnoympäristöjen tuhoutumista. Valmistuvat opiskelijat tekevät selkoa maailmasta ja kokemuksistaan tutkimalla teemoja jotka ovat aina ajankohtaisia ja aina tärkeitä.
Lopputyönäyttelyn ohjaajina ovat toimineet Fanni Niemi-Junkola ja Sari Tervaniemi. Kiitämme tuesta ja yhteistyöstä myös Pertti Ketosta ja Galleria Himmelblauta.
Minna Annola
Gustavo Bezerra
Soyoung Chung
Jasmin Gams
Tiina Heikka
Elina Knuutinen
Aleksandra Näveri
Minh Pham
Alberto Reza
Aramis September
Jenny Vesiväki
Anna Värri
Näyttely on avoinna 5.11.-28.11.
ke-pe 11-18, la-su 12-16.
Vapaa pääsy
Lisätietoja:
Pertti Ketonen / Galleria Himmelblau
0500 625 564
Galleria Himmelblaun Kutomo-sali
Finlaysoninkuja 9, kerros 3B
Finlaysonin alue, Tampere