Syksyn näyttelyt: Backlight, Roni Kuulasvuo, omat myyntikokoelmat

Kuva/photo: Carlos Trancoso, ANN, 2020.

Valokuvafestivaali Backlight on esillä Galleria Himmelblaussa ja viereisessä Puuvillasalissa su 1.11. asti. (Sisään: Finlaysoninkuja 9, kerros 2B) Backlightin teokset Himmelblaun Minicinemassa Media 54:ssa ovat katsottavissa viikkoa pidempään, su 8.11. asti. (Sisään Media 54:een pääsee Finlaysoninkujan päästä tai suoraan Satakaunnankadulta tai Siperian liikekeskuksesta käytävää pitkin.) Taiteilijat käsittelevät valokuva- ja videoteoksissa sekä installaatioissa taiteen moniulotteista suhdetta tieteeseen ja uusiin teknologioihin. Festivaalin päänäyttely Related Realities on äärimmäisen ajankohtainen. Se kysyy, voimmeko luottaa tieteeseen, totuuteen ja mitä ovat rinnakkaistodellisuudet? Täältä löydät lisää tietoa Backlightin näyttelyistä: http://www.backlight.fi

Taidemaalari Roni Kuulasvuon näyttely Leap of Faith on esillä Himmelblaun pop up -galleriassa Media 54:ssa 19.9.-11.10. (Sisään Media 54:een pääsee Finlaysoninkujan päästä tai suoraan Satakaunnankadulta tai Siperian liikekeskuksesta käytävää pitkin.) Kuulasvuon näyttely käsittelee ulkopuolisuuden, vihan ja häpeän tunteita sekä henkilökohtaisella että yhteiskunnallisella tasolla. Tunteet kiteytyvät Kuulasvuon teoksissa hahmoiksi, joita taiteilija kuvaa symbolismin keinoin ja pilke silmäkulmassa. Kuulasvuo on tavattavissa näyttelyssä avajaispäivänä la 19.9. kello 12-16.

Galleria Himmelblaun oma myyntikokoelma on esillä myyntigalleriassa (Finlaysoninkuja 9, kerros 2B) sekä syyskuun loppuun asti gallerian yläpuolella olevassa Kutomo-salissa. (kerros 3B)

Olemme avoinna ti-pe kello 11-18, la-su kello 12-16. Vapaa pääsy. Tervetuloa!