Anssi Kasitonni – taiteilijatapaaminen ja näyttelyn päätöstilaisuus lauantaina 19.11. kello 14–16

Himmelblaun pop up -galleria ja Minicinema
Siperian liikekeskus

Kangasalla asuvan ja työskentelevän taiteilijan Anssi Kasitonnin näyttely The Missing Lenk  ja lyhytelokuva Le Saboteur ovat olleet syksyn hauskoja vetonauloja Siperian liikekeskuksessa Finlaysonin alueella. Grafiikanpaja Himmelblaun tuottama näyttely lähestyy nyt loppuaan, mutta päätösviikonlopun kunniaksi järjestämme mukavaa ohjelmaa:

Lauantaina 19.11. kello 14 näyttelytilassa on Anssi Kasitonnin taiteilijatapaaminen. Kasitonni esittelee teokset ja yleisö pääsee kuulemaan myös hulvattoman hienosta toimintalyhytelokuvasta taiteilijan kertomana.

Anssi Kasitonnin veistosten maailmassa liikutaan amerikkalaisen autoilukulttuurin liepeillä ja sisällä. Näyttely The Missing Lenk – Puuttuva lenkki on saanut nimensä mukana olevasta samannimisestä teoksesta, joka koostuu seinällä olevasta rivistä lenkkiavaimia, joista yksi puuttuu. Kasitonnin mukaan: “Normielämässä se puuttuva on AINA joko kymppi tai kolmetoista, mutta tässä tapauksessa se on vaikea sanoa, koska lenkkiavaimet ovat melko robusteja, kuten näyttelyn muutkin veistokset.”

Pop up -gallerian viereisessä Minicinemassa esitettävä Le Saboteur voitti hiljattain parhaan ohjauksen palkinnon Kreikan Drama Film Festivaaleilla. Lyhytelokuva on ranskankielinen agenttijännäri, jossa eläköitynyt sabotööri palaa vielä kerran hommiin. Tarkkasilmäinen katsoja saattaa löytää tarinasta juonellisia porsaanreikiä, mutta sellaiset unohtuvat nopeasti kun taikuri paljastaa temppunsa.

Näyttely on avoinna ja Le Saboteur katsottavissa vielä sunnuntaina 20.11.

Himmelblaun pop up -galleria
Siperian liikekeskus (entinen American Diners’)
Finlaysonin alue, Tampere

Avoinna vielä tämän viikon!
ke–pe 11–18
la–su 12–16

Vapaa pääsy!