NIINA MANTSINEN Galleria Himmelblaun Puuvillasali 2.4.–14.5.

Niina Mantsisen (s. 1986 Liperi) tekstiilitaidetta nähdään yksityisnäyttelyssä, joka on esillä yleisölle 2.4.–14.5. Galleria Himmelblaun Puuvillasalissa.

Niina Mantsinen on Helsingissä asuva ja työskentelevä tekstiilitaiteilija, joka on valmistunut tekstiilisuunnittelijaksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Mantsinen yhdistelee tuotannossaan urbaania graffiti- ja katutaidekuvastoa perinteiseen ryijyyn. Mantsinen tekee teoksia sekä kangaspuissa kutomalla että tuftaamalla. Hän on luonut yli 10 vuoden ajan ryijyjä yhteistyössä kotimaisten ja kansainvälisten katu- ja graffititaiteilijoiden kanssa. Mantsisen teoksia on ollut esillä lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Viimeisimmät yksityisnäyttelyt Mantsisella ovat olleet Turun Taidemuseossa sekä Suomen Kulttuuri-instituutissa Tukholmassa.

Näyttely on avoinna 2.4.–14.5. Vapaa pääsy.

Galleria Himmelblaun Puuvillasali
Finlaysoninkuja 9, kerros 2B
Finlaysonin alue, Tampere

ke–pe 11–18
la–su 12–16
suljettu ma, ti ja juhlapyhinä

Lisätietoja:
Katja Villemonteix, projektipäällikkö / 050 366 3822,
katja.villemonteix@gmail.com
himmelblau@himmelblau.fi
www.himmelblau.fi

Ps. Niina Mantsisen taiteilijatapaaminen on mukana Pirkanmaan Taidesuunnistuksessa, Katja Villemonteix haastattelee Mantsista näyttelyssä lauantaina 22.4. kello 13 ja sen jälkeen taiteilija on tavattavissa Galleria Himmelblaussa kello 15 asti. Vapaa pääsy.