Sellaisena kuin olen 25.11.18-6.1.19

Sellaisena kuin olen

Finlayson Art Arean tekijöiden ryhmänäyttely

25.11.2018–6.1.2019 Galleria Himmelblaun Puuvillasali ja Media54:n cinema

 

Suuren taidetapahtuman onnistuminen on kiinni monen osaajan panoksesta. Finlayson Art Area 2018 syntyi taiteellisesti lahjakkaan taustatiimin yhteistyöstä. Nyt Galleria Himmelblau ylpeänä esittelee tekijöiden monipuolista osaamista ainutlaatuisen ryhmänäyttelyn muodossa. Mukana on maalauksia, videoita, installaatioita, piirroksia, kollaaseja, dioraama, valokuvia ja grafiikkaa.

 

Sellaisena kuin olen -teema syntyi ajatuksesta tuoda kunkin tekijän persoonallisuus esille taiteen keinoin. Näyttely on samalla osoitus, kuinka paljon lahjakkuutta, taitoa, intohimoja, ajatuksia, tunteita, tarinoita, haaveita ja elämää kätkeytyy ulospäin kenties persoonattomalta näyttävän organisaation sisään. Finlayson Art Area on aina osiensa summa, ja kesä 2018 osoitti, kuinka yhdessä innostuva ja innostava tiimi voi saada ihmeitä aikaan. Näyttelyn taiteilijoissa on sekä vastavalmistuneita kuvataiteilijoita, taideopiskelijoita että kuvataiteen intohimoisia harrastajia.

 

Taiteilijat:

 

Hanna-Mari Bates, Julia Gaidai, Inka Jerkku, Siiri Kauhanen, Annika Kiiskilä, Konsta Koivisto, Juuso Kuivila, Mirja Kurri, Roni Kuulasvuo, Laura Kuusa, Jarno Latva-Nikkola, Anni Laukka, Marja Mastomäki, Julia Matinniemi, Janne Myllymäki, Veera Nelimarkka, Hilma Nurmi, Lavinia Nuvola, Anna Pekkala, Paula Saari, Maria Salangina, Katja Villemonteix.