Sunnuntaina 8.1. kello 14 Galleria Himmelblaun Kutomosalissa kirjailija Leena Myllerin luento: Elvis

“En tuntenut Elvistä nuorena, en kuunnellut hänen musiikkiaan. Elvis tavoitti minut paljon myöhemmin. Istuin yöllä mökillä, kun muut nukkuivat, sade vihmoi ikkunaan. Youtube soitti: You Were Always On My Mind. Löysin kaikki laulut.”

”2017 ilmestyi kirjani Tunnit Elviksen kanssa. Kesäkuussa 2022 uusi, korjattu painos. Enää en osaa elää ilman Elvistä. Hänen äänensä sanoittaa ilon, hämmennyksen, alakulon hetkeni. Hän on elänyt ne kaikki.”

”Elvis Presley kuoli 16. elokuuta 1977. 42-vuotias on liian nuori kuolemaan, mutta jos on elänyt liian nopeasti, kuolemakin tulee varhain. Kuljen kirjassani Elviksen tarinan. Elvis on ollut minulle rehellinen ja yritän itsekin olla.”

Leena Myllerin luento Elviksestä kestää runsaan tunnin. Luento järjestetään Elvis-aiheisen taidenäyttelyn yhteydessä: Galleria Himmelblaun tuottama ja Tapani Kokon kuratoima Joulun harsomaa – Merry Christmas Elvis, King of Rock’n’Roll on esillä kahdessa Kutomosalissa. Elvis-teemaisia teoksia on esillä useilta taiteilijoilta, muun muassa Petri Ala-Maunukselta, Veli Granöltä, Tapani Kokolta, Virpi Kannolta ja Sakke Järvenpäältä. Näyttelyyn ja luennolle on vapaa pääsy.

Leena Myllerin luento: Elvis
sunnuntaina 8.1. kello 14
Galleria Himmelblaun Kutomosali
Finlaysoninkuja 9 kerros 3B